onsdag den 10. august 2011

Vild solsikke

Denne solsikke væltede i "stormen" i dag. Den blev pænt høj. Havde en 8 til 10 solsikker på så lidt nedtur at den "gik ned". Utroligt hvad man kan med vand, gødning og en SOL mur.

3 kommentarer:

 1. Yikes den er stor! Hvordan passer du dem? Mine bliver aldrig til noget.

  Didde

  SvarSlet
 2. Det sagde Rikke også igår :-)

  nej jeg sætter dem i maj ved en læ mur og planter dem om start af juni. De kan gode lide drivhus gødning og rigeligt vand. Typisk vander jeg om aftenen så det kan trænge godt ned. Så er det bare at håbe på sol. Sætter en plante pind i 2 meters højde op og binder dem op efterhånden. jeg har 10 mere nede bagved.... !!!!

  SvarSlet
 3. Høhø...

  Mine har fået lov til at klare sig selv, det er nok derfor. Jeg prøver din metode næste år.
  Fuglene bliver glade for jer til vinter, det må være noget af en diameter på blomsterhovederne, med sådan en højde!

  Didde

  SvarSlet