søndag den 27. maj 2012

Chiliplanterne maj. Det bliver en STÆRK sommer!.

Det vokser jo helt helt vildt når de får gødning.

Ved ikke helt om de er modne som grønne eller jeg skal vente!.

De her bliver onde !!!!!

2 kommentarer:

  1. Hvor ser det godt ud! Jeg ville prøve en enkelt nu, tro mig, du får rigelige mængder chilier til fryseren i sidste ende! Men de fleste chilier har et farveskift så den skifter nok farve snart.
    Jeg ved ikke om du ved det men styrken sidder i frøstolen, så jeg plejer altid at stikke tungen på spidsen af bunden når jeg har renset den, så har man en god idé om hvor meget der skal i maden. Læg det gerne op på youtube når du tager de små runde :)

    SvarSlet
  2. De 2 små runde onde er blevet til 8-10 stykker!!! tror jeg tester på din storebror. Han er Chilie Test konge nr 1. Han ved præcist hvor meget der skal i maden. Vi har jo selv smagt hans gude skønne Chilli pizza på skituren til Trysil...!!!!

    SvarSlet